Hosting

SR Websolution biedt voor iedere weboplossing een geschikte hosting pakket. SR Websolution neemt compleet de zorgen voor uw hosting uit handen. Veiligheid en beschikbaarheid staan voor SR Websolution voorop. Tot op heden hebben wij dan ook een up-time van 100%, een garantie dat ook u website altijd bereikbaar zal zijn! Tevens worden alle websites bij ons dagelijks gebackuped.

Hosting pakketten

wat is hosting?

Het Engelse woord 'host' betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, als hostingbedrijf bieden wij een webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren.

Dankzij hosting kunt u bestanden opslaan op een unieke locatie die te bereiken is via het internet. Dit wordt een webserver genoemd. Door uw domeinnaam aan de opgeslagen website te koppelen, worden de bestanden online zichtbaar bij het intypen van het juiste internetadres (www.uw-domeinnaam.nl).

U kunt een webserver vergelijken met een krachtige computer. Net zoals dat u op een computer meerdere bestanden kunt opslaan die u of een andere gebruiker van de computer kan bekijken, kunt u op een webserver een websitebestand plaatsen. Omdat de webserver een permanente verbinding met het internet heeft, kan iedereen via internet het bestand bekijken.

Projecten

Onze laatste werken op een rijtje.

The Outbreak

Online strategy browser game

Tzumi Muraya

Webshop voor klant in Peru

Pim van Alphen

Website voor hovenier

Kunnen wij ook u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!