Webdesign

SR Websolution verzorgt het maken van u Portofolio, Website of Webshop op maat. Voor elke website gelden er andere wensen en eisen, daarom vindt SR Websolution het belangrijk dat de klant direct contact heeft met de ontwikkelaars die direct meedenken over de beste oplossingen.


Het nieuwe ontwerp

Iedereen wilt dat zijn website gevonden wordt, echter is het ook belangrijk hoe de website zich presenteerd naar de bezoeker toe. Voorheen waren websites vaak druk en werd de bezoeker belaagt met in 1 keer alle informatie die de website te bieden had. Tegenwoordig zoeken mensen echter steeds gerichter naar wat ze nodig hebben en vereisen daarom overzicht en structuur in een website.

Het is dus van belang dat de website zich rustig naar de bezoeker presenteert. Hierbij hoeven er enkel maar korte stukken informatie aan de bezoeker getoond te worden, zodat deze zelf makkelijk kan navigeren naar de informatie of producten die hij of zij nodig heeft.

Dit heet Webdesign 2.0 en wij, van SR Websolution, willen u graag helpen uw website naar dit punt te brengen. Zodat ook uw website een hogere effiecientie bereikt.

Projecten

Onze laatste werken op een rijtje.

The Outbreak

Online strategy browser game

Tzumi Muraya

Webshop voor klant in Peru

Pim van Alphen

Website voor hovenier

Kunnen wij ook u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!