Over ons

Onze visie

Internet heeft een permanente plaats ingenomen in de huidige manier van communicatie. Een website vormt hiermee steeds vaker het digitale visite kaartje van uw bedrijf of persoon. Daarom is het belangrijk dat een website gemaakt wordt met een strategische visie. Of het hier uw website, webshop of portfolio betreft, wij dragen er zorg voor dat u zich op een uitstekende manier kunt profileren.

Daarnaast leven we steeds meer in een 24/7 economie, dit betekend dat u altijd toegang wilt hebben tot u gegevens. Ook als u op dat moment even geen toegang heeft tot u persoonlijke computer. Met behulp van web applicatie kunt u altijd toegang krijgen tot u gegevens, ongeacht op welk 'device' u op dat moment werkt.

Wie zijn wij?

In 2009 hebben wij met een kleine groep vrienden de eerste versie van de Webgame "The-Outbreak" gelanceerd. Met het online zetten van de website, werd eigenlijk de fundering voor het bedrijf "Secure & Reliable Websolution" gelegd. Omdat het spel nog in de 'beta' fase verkeerde, werden er nog vele aanpassingen gedaan. Omdat er een steeds grotere groep mensen gebruik ging maken van het spel liepen we steeds tegen nieuwe uitdagingen aan. Doordat alle uitdagingen werden overwonnen, groeide hiermee onze technische kennis steeds verder. Na 3 jaar was onze kennis dermate uitgebreid dat wij langzaam aan bekendheid kregen en daardoor soms andere kleine opdrachten uitvoerden of begeleiden.

Daarop besloten wij in Mei 2012 om het hele project uit te bouwen tot een functionerend bedrijf. Dit bedrijf doopten wij "Secure & Reliable Websolution", SR Websolution in het kort. Deze naam hebben wij gekozen omdat we al die jaren de privacy en veiligheid voor onze gebruikers gegarendeerd hebben en dit nog altijd doen. Daarnaast is het belangrijk dat wanneer een bedrijf zich op het web begeeft, deze kan werken met betrouwbare oplossing. Ook hier hebben wij veel ervaring mee, een garantie dat ook uw diensten in goede handen zijn!

Projecten

Onze laatste werken op een rijtje.

The Outbreak

Online strategy browser game

Tzumi Muraya

Webshop voor klant in Peru

Pim van Alphen

Website voor hovenier

Kunnen wij ook u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!